Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon atentata u Islamabadu

Zatvoreni svi UN-ovi uredi u Pakistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi UN-ovi uredi u Pakistanu zatvoreni su do nove odredbe nakon samoubilačkog atentata u kojem je u Islamabadu ubijeno pet osoba u UN-ovoj agenciji, od kojih najmanje troje njihovih djelatnika.

'Svi UN-ovi uredi u Pakistanu su zatvoreni do nove odredbe', rekla je glasnogovornica Susan Manuel. Napadač samoubojica prijepodne je uspio ući u zgradu u kojoj se nalaze uredi UN-ovog Svjetskog programa za hranu u rezidencijalnoj četvrti Islamabada i izazvao eksploziju u kojoj je poginulo pet osoba i ranjeno još najmanje pet. UN je naveo da je najmanje troje njihovih djelatnika među mrtvima. Policija je objavila da se radi o dvije Pakistanke i jednom Iračaninu.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o Srebrenici Vučić se obratio javnosti: "Pritisak raste, znamo da nemamo nikakve šanse" Rishi Sunak, britanski premijer Izglasan zakon Pala je odluka: Ujedinjeno Kraljevstvo tražitelje azila šalje u Ruandu, stigao odgovor UN-a

Pakistanski talibani, saveznici Al-Qaide, pojačali su napade diljem zemlje, uglavnom samoubilačke, u kojima je u posljednje dvije godine poginulo više od 2.100 ljudi. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene