Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična kazna

Zatočio sina u kutiju na dva mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac je svojeg 21-godišnjeg sina zatočio u kutiju na dva mjeseca. Mladić je unutra spavao, jeo, prao se i obavljao nuždu.

David Knelsen, porijeklom Kanađanin, bolivijskim je vlastima rekao kako mu je sin mentalno bolestan te da je kažnjen jer je ukrao tri kokoši. Lokalni mediji pišu kako je mladić kažnjen jer je koristio telefon, prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još 10 ih je ozlijeđeno Stravična nesreća u Boliviji: Autobus sletio u provaliju, poginule najmanje 34 osobe Evo Morales (Foto: AFP) žele okončati nestabilnost Bolivija donijela novi zakon o izborima koji brani Moralesu da se ponovno kandidira

Mladića je policija zatekla zaključanog u skučenu drvenu kutiju u kući istočno od Santa Cruza. obitelj mladića pripada religioznom pokretu menonita, odnosno potomaka nekadašnjih anabaptista. Menoniti se doslovce drže Biblije i ne žele koristiti modernu tehnologiju.

Johan Knelsen, policajcima je svoju stranu priče ispričao iz unutrašnjosti svojeg zatvora, odnosno kutije. Rekao im je kako je unutra bio zatočen punih osam tjedana. 'Tu sam jeo i spavao. Sve sam radio unutra. Jeo, pio vodu i prao se', rekao je Johan.

Policija je naredila njegovom ocu da otvori kutiju i mladić je napokon mogao izaći van i odahnuti. Njegov otac je kazneno prijavljen.

U istočnoj Boliviji postoje deseci naselja menonita, a 2009. godine osmorica pripadnika te zajednice uhićeni su u Boliviji i optuženi za silovanje najmanje 60 žena.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene