Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred eksplozije

Nevjerojatno: Nakon ovoga samo je lakše ozlijeđen!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biti specijalist za uklanjanje eksplozivnih naprava, odnosno pirotehničar, izuzetno je opasan posao. Jedan specijalac s Tajlanda osjetio je to i na svojoj koži.

Kamera je uhvatila stravičan i zastrašujuć trenutak u kojem je sve pošlo po zlu. Nakon fotografija, objavljena je i snimka na kojoj se vidi kako je pirotehničar krenuo deaktivirati bombu postavljenu u automobil, no ona je ipak detonirala, a on se našao usred svega. Eksploziju je preživio no tajlandska policija nije izvijestila o stanju njegovih ozljeda. Ipak, doznaje se da je samo lakše ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Trojica Hrvata ozlijeđena u nesreći na Tajlandu: "Jedan je slomio rebra, a drugog operiraju" Ilustracija Okolnosti se utvrđuju Stravična eksplozija u tvornici vatrometa: Krhotine posvuda, velik broj poginulih

Policija vjeruje kako su za postavljanje ove bombe i mnogih drugih odgovorni islamski militanti. Ove šokantne fotografije snimljene su nakon što su prethodno tri slične bombe ubile dvoje i ranile 13 osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene