452899
452899
452899
452899
452899

ZASTRAŠUJUĆI TRENUTAK Pilot vještim manevrom u zadnji čas izbjegao katastrofu

  • , 08.10.2016., 18:52
  • Autor:
  • komentara

Zastrašujuća snimka stiže iz Praga. Udari vjetra bili su toliko jaki da je pilot Boeinga 737-430 u posljednji trenutak morao odustati od slijetanja.

 
 
 
 
Pilot vještim manevrom u zadnji čas izbjegao katastrofu (Screenshot YouTube/Radko Nasinec)
Pilot vještim manevrom u zadnji čas izbjegao katastrofu (Screenshot YouTube/Radko Nasinec)

Snimatelj Radko Nasinec snimio je trenutak kada je Boeing izbjegao sudar s pistom i u posljednji tren odustao od slijetanja. 

Video, koji je snimljen u zračkoj luci Václav Havel u Pragu, pokazuje kako se avion pod naletima vjetra ljuljao tijekom prvog pokušaja slijetanja i gotovo udario u pistu. 

 

Iskusni pilot očito je predvidio što bi se moglo dogoditi pa je vještim manevrom ponovno podigao avion u zrak. Uspješno je sletio iz drugog pokušaja.  

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se