Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tamo bio dvadesetak dana

Zaštitar iz BiH poginuo u Afganistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još uvijek nije poznato je li njegovo vozilo naletjelo na minu ili je bio zarobljen, pa ubijen.

Državljanin Bosne i Hercegovine, kojega je na zaštitarskim poslovima u Afganistanu angažirala jedna američka tvrtka, poginuo je u toj zemlji, prenose u četvrtak lokalni mediji u BiH.Kako pišu banjalučke 'Nezavisne novine', 34-godišnji Perica Jarić iz Donje Ljubije kod Prijedora izgubio je život pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Pročitajte i ovo Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu Tarik Imamović Obitelj ga traži Nestao mladić iz Zenice, posljednji put obitelji se javio iz Zagreba: "Čuo sam kako mu netko govori 'odustani', otad je mobitel isključen"

Obitelj je vijest o njegovoj pogibiji dobila u utorak, a Jarić je u Afganistan otputovao tek prije dvadesetak dana. Prema dostupnim informacijama, on je nastradao kada je vozilo u konvoju naletjelo na minu, no postoje nagađanja i kako je najprije bio zarobljen pa potom ubijen.

Jarić je u Afganistan navodno otputovao po ugovoru koji mu je osiguravao mjesečnu plaću od šest tisuća dolara. Njegovo tijelo trebalo bi biti dopremljeno u BiH za četiri dana. U ožujku je u Afganistanu poginuo 32-godišnji Almir Biković iz Lukavca kod Tuzle, kojega je također angažirala jedna američka tvrtka, a radio je kao vatrogasac u jednoj od baza ISAF-a. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene