Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Indiji

Zaposlenici zbog otkaza ubili čelnika tvrtke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
46-godišnji Roy George, potpredsjednik indijske tvrtke za proizvodnju automobilskih dijelova Pricol Ltd. podlegao je ozljedama koje su mu nanijeli radnici bijesni zbog otkaza, javili su indijski mediji.

Problemi su počeli u ponedjeljak nakon što su otkaz dobila 42 djelatnika tvornice u Coimbatoreu, u indijskoj državi Tamil Nadu. Nezadovoljni takvim razvojem događaja, radnici su počeli uništavati opremu i namještaj u uredima tvornice. Roy George je s još trojicom kolega pokušao spriječiti razbijače, ali oni su ga napali drvenim palicama i metalnim šipkama a od zadobivenih ozljeda je preminuo u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija nije mu bilo spasa Muškarac umro nakon što je pojeo omiljenu sirovu deliciju: Zarazio se bakterijom koja jede meso Ilustracija Kolege u šoku Iznenada preminuo glazbeni urednik Hrvatskog radija: "Posvećen glazbi, uvijek je tražio ono najbolje"

Prije godinu dana zaposlenici su zbog otkaza na smrt pretukli čelnog čovjeka tvrtke za proizvodnju dijelova za talijanske automobile. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene