Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zapolesnica pošte uhvatila bebu koja je pala s drugog kata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lisa Harrell, zaposlenica američke pošte, pohvaljena je zbog iznimno pažljivog rukovanja najdragocijenijim paketom koji joj je neplanski povjeren. Lisa drage volje u svoj CV može upisati da je heroj nakon što je u ponedjeljak u američkom gradu Albany uhvatila jednogodišnju bebu koja je padala s drugog kata zgrade.

Gđa Harrell, koja u pošti radi već 14 godina, u ponedjeljak ujutro dostavljala je poštu kad je primjetila bebu na prozoru susjedne zgrade. Sljedeće čega je sijeća je beba koja pada u njezine ruke. 

Pročitajte i ovo Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan" Ilustracija Razbojništvo Pljačka na Jarunu: Maskiran zaskočio djelatnika pošte i ukrao novac

'Primjetila sam da je prozor kraj kojeg je beba otvoren.Tada je dijete doslovce poletjelo prema mojim rukama, sve se dogodilo tako brzo', ispričala je Lisa. 

Kada je Brenda Morales, bebina majka, shvatila što se dogodilo, istrčala je iz stana i uzela od Lise dijete te niz ulicu potrčala do kuće svoje majke.

'Rekla sam joj da ne smije imati otvoren prozor te da je njezina kćer umalo zbog toga poginula', dodala je Lisa. 

Liječnici su pregledali bebu te utvrdili da nema ozljeda. Protiv njezine majke neće biti podnesena tužba. Ona tvrdi da je kćer smjestila na krevet koji se nalazi kraj prozora. Tvrdi da je leđima bila okrenuta kada je njezina beba pala kroz otvoren prozor. 

Fascinantna je činjenica da 42-godišnja Lisa taj dan nije bila na svojoj uobičajenoj ruti kojom raznosi poštu. Čini se da su zvijezde bile naklonjene jednogodišnjoj djevojčici i poslali joj njezinog heroja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene