Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspjeh kanadske policije

Zaplijenili hašiš dovoljan za drogiranje 34 milijuna ljudi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanadska policija je priopćila da je sudjelovala u velikoj međunarodnoj akciji tijekom koje su zaplijenjene više od 43 tone hašiša vrijednosti od oko 860 milijuna dolara.

Ta količina dovoljna je za drogiranje 34 milijuna ljudi, koliko Kanada ima stanovnika. Droga je zapljenjena u nekoliko zemalja, uključujući Pakistan, Belgiju, Italiju i Kanadu. Sva količina je međutim bila namenjena za Montreal i Halifax, u Novoj Škotskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni

Policija navodi u priopćenju kako zapljenjena količina dostiže više od polovice svih pošiljaka hašiša poslanih u Kanadu, ili zapljenjenih tijekom jedne godine.

Istraga je počela 2009. i 2010. kada su vlasti otkrile drogu u lukama Montreal i Halifax. Uhićeno je osam stanovnika Montreala i okolice. Najveći dio hašiša stigao je iz Pakistana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene