Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen u kamionetu

Zapeo u snijegu: Vodio je dnevnik 60 dana, sve do smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kamionetu na planini Oregon pronađeno je tijelo 68-godišnjeg Jerryja Williama McDonalda te dnevnik koji je vodio od kada je ostao zaglavljen u snijegu pa sve do svoje smrti.

Američka gorska služba spašavanja otkrila je kako je Jerry u snijegu ostao zarobljen 14. veljače, a dnevnik je vodio 60 dana, piše Daily Mail. Zadnji je zapis napisan 15. travnja pa se pretpostavlja da je to i dan Jerryjeve smrti. Njegovo tijelo pronađeno je u vozilu u vreći za spavanje, a autopsija je pokazala kako su glad i smrzavanje uzrok smrti. 'Pada gusti snijeg', prvi je Jerryjev zapis u dnevniku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pazite na sebe Poziv zbog kojeg su HGSS-ovci proveli osam sati u dramatičnoj akciji: ''Partner je otklizao niz zaleđenu strmu padinu, udario u stablo, nepokretan je...'' Domagoj Mikić na Zavižanu - 1 Više akcija spašavanja I na debelim minusima HGSS-ovci imaju posla: "Ljudi često steknu krivi dojam"

Lokalni šerif Tim Mueller rekao je kako nitko nije prijavio Jerryjev nestanak te kako on nije bio u čestom kontaktu sa svojom obitelji. 'Pored automobila je palio vatru i tako topio snijeg', rekao je šerif. Ne postoje dokazi da je pješice pokušao sići s planine. 'McDonald je s kamionetom zapeo na predjelu koji je u potpunosti neprohodan kada zapadne snijeg', rekao je šerif. Dodao je kako nesretni Jerry kod sebe nije imao mobilni telefon niti hranu no imao je vodu i toplu odjeću. Policija je izvijestila da je u vozilo bilo goriva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene