Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najveći izbori

Zapalio se u TV debati pa zagrlio političara. Obojica se bore za život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Televizijska debata povodom parlamentarnih izbora u sjevernoj Indiji postala je glavna vijest crnih kronika nakon što se jedan gledatelj zapalio te potom zagrlio lokalnog političara. Obojica muškaraca nalaze se u kritičnom stanju te se bore za život, javlja RTE News.

Policija je priopćila da je motiv napada nepoznat te da je gledatelj Durgesh Kumar Singh zadobio opekline na 95 posto površine tijela pa su mu šanse za preživljavanje minimalne.

Pročitajte i ovo Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici Nesreća u Solinu - 1 Kaznena prijava Petnaestomjesečna djevojčica pogođena bocom sa zapaljivom tekućinom izvan je životne opasnosti

Političar Kamruzzama Fauji, vođa stranke BSP (Bahujan Samaj Party), u kritičnom je stanju. Opečeno mu je 75 posto tijela. Još dva političara koja su sudjelovala u debati zadobila su opekline dok su pokušavali spasiti dvojac u plamenu.

Otac i majka prijavljeni jer su kćer zalili benzinom i htjeli je zapaliti

Događaj koji je organizirala TV postaja Doordarshan u Sultanpuru samo je jedan od mnogih u kojima političari uživo odgovaraju na pitanja lokalnih birača tijekom održavanja najvećih izbora na svijetu koji će u toj zemlji trajati sve do 16. svibnja. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene