Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spaljen luksuzni dom

VIDEO Zapalili kuću koja je visila s litice: Ostali bez doma vrijednog 700.000 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par je zapalio kuću kojoj je prijetilo daljnje urušavanje. Odluku su donijeli nakon konzultacija sa stručnjacima.

Par iz Teksasa zapalio je svoju luksuznu kuću na jezeru Whitney u Teksasu koja je visila s 20 metara visoke litice. Vlasnici Denise i Robert Webb iz kuće od gotovo 400 kvadrata, vrijedne 700 tisuća dolara iselili su prije dva tjedna.

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora

VIDEO Strava na 20 metara visine: Luksuzna kuća visi s litice koja se urušava

'Nema je više. Samo je nestala', rekla je Denise nakon rušenja i dodala: 'Nikad ne bih pomislila da se nešto tako ogromno može u trenutku raspasti pred tvojim očima'.

'Stvarno je teško, ta je kuća bila posebna, ne znam zašto je bila tako posebna, ali meni je bila posebna', zaključila je, piše Daily Mail.

'Gledao sam kako se moj život ruši', rekao je Robert i dodao da je kuću jednog dana htio ostaviti unucima. Kuću sagrađenu 2007. godine odlučili su srušiti nakon konzultacija sa stručnjacima. Prijetilo joj je daljne urušavanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene