Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasna plesna točka

Zapalila si lice i ruke dok je izvodila ples za djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila u gradu Tveru u Rusiji kad si je Polina Druzhinina, 16-godišnja plesačica s vatrom slučajno zapalila lice i ruke pred očima gledatelja.

Polina Druzhinina izvodi svoju točku tako što vrti goruće kuglice namočene u kerozin. Kad je za kraj svoje točke pokušala izbaciti plamen iz usta, vatra je zahvatila njezino lice. Posegnula je rukama prema licu pokušavajući ugasiti plamen, ali vatra je potom zahvatila i ruke.

Pročitajte i ovo U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

>> Nanio kremu za sunčanje pa se zapalio!

Druzhinina je bacila svoje rekvizite prema publici i potrčala prema obližnjoj rijeci. 'Jedva se ičega sjećam. Kad mi je lice počelo gorjeti i kad je sve završilo, nisam vjerovala da se to meni dogodilo', rekla je Druzhinina novinarima Huffington Posta.

'Samo se sjećam da mi je bilo jako vruće za lice, sjećam se i hladne trave. Prala sam lice vodom iz rijeke,a onda su me odveli u bolnicu'. Dok je trčala uoloko, jedan od gledatelja skinuo je svoj kapu kako bi ugasio plamen te su ga proglasili herojem dana.

>> Crikvenica: Punjač za laptop zapalio hotelsku sobu

Srećom, nitko od gledatelja nije nastradao, a liječnici kažu da je Druzhinina pretrpjela vrlo male opekline te će za nekoliko tjedana sve biti kao prije.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene