Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malo je popio

Zalutao na krivu svadbu, ubijen u tučnjavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Srbin zalutao na krivu svadbu, a zbog 'malo veselijeg ponašanja' pretučen je na smrt.

54-godišnji Dragan Novaković iz Majura kod Šapca s prijateljima je pekao rakiju, a kada se vraćao kući odlučio je svratiti na svadbu u blizini. Mislio je da mu bivši kolega, koji je u mirovini, ženi sina, ali je ubrzo shvatio da je na pogrešnom mjestu. Pošto je već ranije popio par čašica rakije, na svadbi je nazdravio s domaćinom, a onda se pridružio slavlju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme šetnje Konj je kopitom udario ženu u glavu u Zagrebu te je teško ozlijedio: Završila u bolnici Romobilom udario reporterku Ups! VIDEO Reporterka se javljala uživo iz Sarajeva, nije ni sanjala da će sve pokvariti jedan romobil

>> Srbija: Ubiju psa, skuhaju glavu, ugrizu se pa traže odštetu

U jednom je trenutku otkopčao košulju što se nije svidjelo grupi mladića. Jedan ga je prijatelj odveo sa svadbe, no mladići su ih pratili. Novakovića su izvukli iz automobila, udarali po glavi i tijelu, a onda pobjegli. Jedan od mladića mu je zadao udarac zbog kojega je Novaković na mjestu preminuo. Policija je privela dva muškarca zbog njegovog ubojstva, piše Blic. Njegova supruga Vesna tvrdi da njezin suprug inače nije bio ljubitelj alkohola i da se nije volio svađati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene