Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt na radnom mjestu

Žive ih zakopali?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su građevinska radnika u glavnom gradu Indije pronađena mrtva. Sumnja se da su zaspali te ih je netko slučajno zatrpao zemljom.

Prilikom nadogradnje delhijskog metroa, na dva radnika iz kamiona je bačena zemlja. Neki izvori tvrde kako se radi o nesretnom slučaju, ali drugi u to i nisu uvjereni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još se ne zna motiv Kalašnjikovom izrešetan autobus na Kosovu: Ubijeno dvoje učenika i vozač, policija ispituje osobe koje bi mogle biti povezane s krvavim napadom Slika nije dostupna TREĆA PUCNJAVA U DVA TJEDNA Masakr u Kaliforniji: U poslovnoj zgradi ubijeno četvero ljudi, među njima i dijete

‘Radnici su spavali kada je na njih kamion izbacio zemlju. Preminuli su uslijed asfiksije, odnosno gušenja’, rekao je Rajan Bhagat, glasnogovornik policije u Delhiju.

Nesreća se dogodila prošli tjedan na gradilištu metroa u glavnom gradu Indije. Australia News piše kako nije isključeno da se radilo u ubojstvu.

‘Naša je konstrukcija bila završena. Čini se kako je netko ubio radnike te ondje bacio tijela’, rekao je Anuj Dayal, glasnogovornik delhijskog metroa.

Ovim se incidentom nastavlja niz smrtnih slučajeva pri nadogradnji delhijskog metroa. Naime, prošlog je mjeseca ubijeno dvoje ljudi, a 12 ranjeno kada se most metroa srušio na autobus i automobile.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene