Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dala je na posvajanje

Zagrljaj u suzama: Majka pronašla kćerku nakon 36 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jenny Hadley je imala tek 15 godina kad je ostala trudna i bila prisiljena kćerku Elaine Harman dati na posvajanje. No čitavog su života tragale jedna za drugom. 36 godina kasnije konačno su se susrele.

Jenny nikad nije prestala tragati za kćerkom, koju nikad nije ni vidjela, a njena kćerka Elaine nikad nije prestala tražiti svoju majku. Majka i njena danas 36 godina stara kćerka prvi su se put susrele proteklog tjedna - plačući su potrčale jedna drugoj u zagrljaj. Bio je to konačni kraj višegodišnje potrage. 

Pročitajte i ovo Ivo Šegota, udomitelj Nastavak diskriminacije Ivo Šegota: "Traže nas da udomimo još djece, a kad trebamo postati posvojitelji država nas sprječava" Beba, ilustracija - 2 Prekrasna priča Vatrogasac posvojio bebu ostavljenu u kutiji: "Pogledi su nam se sreli i to je bilo to. Neopisivo je volimo"

'Već sam izgubila nadu i počela sam misliti kako moja kćerka zapravo ne želi biti pronađena', ispričala je majka Jenny za CBS Chicago.

Njena kćerka, Elaine Harman, također je tragala za majkom preko specijalizirane internet stranice za posvojenu djecu. Tako su i ostvarile prvi virtualni kontakt, nešto prije prošlogodišnjeg Božića, počele izmijenjivati mejlove i razgovarati telefonom.

'To je nevjerojatno', rekla je kćerka Elaine, ' Danas sam najsretnija osoba na svijetu. Roditelji su mi od prvog dana pričali koliko su me željeli i kako je moja majka bila divna.'

Elaine je udana i živi u Virginiji, suprug marinac je trenutno u Afganistanu i velika joj je želja upoznati ga s tek pronađenom majkom. Njeni su posvojitelji također srdačno dočekali vijesti o pronađenoj biološkoj majci.

' Ispunila sam svoj san i osjećaj je bolji od dobitka milijardu dolara na lutriji', rekla je presretna majka Jenny Hadley.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene