Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalan zločin

Zadavio ga i zabetonirao u jaje u vrtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši zatvorenik priznao je krivnju za teško ubojstvo svojeg 80-godišnjeg ljubavnika. Njegovo tijelo je zacementirao u vrtu, unutar velikog kamenog jajeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Duga deset metara VIDEO: Snimljena rijetka meduza Slika nije dostupna San Diego VIDEO: Na kuće se srušio vojni zrakoplov, poginulo troje ljudi

Thomas Jeffrey Brooks bit će osuđen na 75 godina zatvora u lipnju ove godine , prenosi AP, a osim što je taj 41-godišnjak ubio Edwarda Claytona Andrewsa, potrošio je sav novac s njegovog računa. Tijekom osam mjeseci, Brooks je podigao 127.000 kuna s računa ubijenog Andrewsa, putem lažnih čekova podigao čak 572.400 kuna i sve to potrošio po brojnim trgovinama i trgovačkim centrima, navodi tužiteljstvo.

Brooks je Andrewsa, prema navodima tužiteljstva, zadavio i uz pomoć suučesnika zabetonirao u jaje, u vrtu iznajmljene kuće u San Diegu, u kojoj živi. Za ubojstvo se možda nikad ne bi niti saznalo, da jedan njegov susjed, nakon što je čuo da je Brooks optužen za financijsku prijevaru, nije pozvao policiju da probije betonsko jaje, jer je mislio da ovaj tamo skriva novac i nakit. Ono što je policija tamo pronašla, bilo je mrtvo tijelo Andrewsa, zamotano u samoljepivu vrpcu, deku i pvc vreću.

Jedino što je Brooksa spasilo od moguće smrtne kazne, jest činjenica da je sudu priznao krivnju za počinjeno ubojstvo i nekoliko provala. Nagodba s tužiteljstvom spasila ga je od potencijalne smrtne kazne. Njegov 20-godišnji suučesnik Arlo Elizarraraz, koji je Brooksa upoznao putem interneta, priznao je isto tako krivnju za pomaganje u ubojstvu te 54 druga kaznena djela. osuđen je prošlog mjeseca na devet godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene