Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji godine

Zaboravili dijete u prtljažniku pa vikali: 'Tko nam je ukrao Sinišu, crk'o dabogda!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Siniša je tek rođena beba koju su nedugo prije incidenta iz rodilišta vozili kući.

'Ko nam je ukrao Sinišu, crk'o dabogda! Ruke mu se osušile, pobrljavio i pošašavio do kraja života!', vikali su D. S. i Ž. S. na parkingu ispred supermarketa u Leskovcu nakon što su primijetili da je sa zadnjeg sjedišta nestao njihov sin, tek rođena beba koju su upravo vozili kući iz rodilišta.

Pročitajte i ovo Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno"

VIDEO Panika na autocesti: Beba prestala disati, teta je spasila u zadnji čas!

Oko njih su se odmah okupili građani ne li im pomogli, te zvali policiju i nadležne službe. Taman kad je izgledalo da je Siniša ukraden začuo se bebin plač. Cijeli je parking zanijemio, a četverogodišnja kćerkica je počela skakati oko prtljažnika i vikati: 'Tata, tata, braco je u prtljažniku!'

Tata D. S. je otvorio prtljažnik i ugledao tek rođenog sina kako plače.

'Bio sam uzbuđen kad sam izveo suprugu i sina iz rodilišta i kad smo došli do automobila košaru s bebom sam stavio u prtljažnik dok se ona i kćer ne smjeste. Tek kad smo obavili kupovinu primijetili smo da bebe nema', ispričao je D. S. za Kurir.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene