Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Zabio si čavao u glavu, a da to nije ni primijetio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Chicaga, slučajno si je ispalio čavao u lubanju. Trenutačno se uspješno oporavlja u bolnici gdje su mu čavao odstranili.

Nesreća se dogodila kada je 34-godišnji Dante Autullo radio u svojoj garaži. Slučajno se udario pištoljem za čavle. Ali, nije ni znao da mu je u glavi čavao do sljedećeg dana kada je, kako je rekao, počeo osjećati mučninu.

Pročitajte i ovo Medicina Velika stvar U Hrvatsku je stigla najveća svjetska senzacija iz područja medicine - robotski par Da Vinci i Mona Lisa Ilustracija Podrška Ustavnog suda Ministarstvo zdravstva o promjeni "robovlasničkih" ugovora: "Zasad nemamo pravni temelj niti ovlasti..."

Na nagovor zaručnice otišao je liječniku u bolnicu, a ondje su mu kazali da se u njegovom mozgu nalazi čavao, svega nekoliko centimetara pokraj dijela mozga odgovornog za motoriku.

>> Prosvjednik si zakucao čavao u šaku

Njegova zaručnica Gail Glaenzer, ispričala je da se on sada osjeća dobro, te da je bio na operaciji koja je trajala dva sata radi vađenja čavla iz glave. Nakon što su dobili rendgensku snimku, par ju je odlučio objaviti na Fabcebooku.

>> Slučajno sebi ispalio čavao u srce

‘On se osjeća dobro. Može pomicati rukama i nogama te priča normalno. Svega se sjeća. To je predivno, a moglo bi se reći i čudo’, rekla je Gail te dodala kako ni ona nije primijetila da bi mu u glavi mogao biti čavao kada mu je čistila ozljedu na čelu.

>> Prijatelj mu zabio čavao u glavu, liječnik ga izvadio kliještima

Glasnogovornik bolnice, Mike Maggio kazao je kako je dio lubanje koji je odstranjen radi operacije zamijenjen titanom zbog zabrinutosti da je stari dio kontaminiran čavlom, objavio je BBC.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene