Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prihvatio prekid

Rusku bogatašicu zadavio i nasmrt izbo bivši ljubavnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ubojstvo ruske bogatašice Ane Belogolove osumnjičen je 57-godišnji bajker D.B. iz Srbije.

Podsjetimo, 41-godišnja vlasnica hotela 'Park' u Crikvenici, vile u Opatiji te 19 ljekarni pronađena je mrtva u svojoj vili u Sankt Peterburgu. Kraj nje je pronađen ranjen njezin prijatelj Srbin, kojega su u mediji u prvim izvještajima nazivali 'mladićem iz Beograda', piše Blic.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Mrtvu Anu Belogolovu pronašla je 10-godišnja kćer u spavaćoj sobi. Belogolova je bila zadavljena i izbodena nožem, piše Blic, a pored nje je pronađen ranjeni D.B. Mladić je policiji ispričao nekoliko verzija događaja, od toga da je vidio Beloglavino samoubojstvo, da su ona i on bili žrtve provalnika pa do priče o njezinom oproštajnom pismu nakon kojeg je on odlučio raniti sebe.

Ruska policija u ovoj fazi istrage pretpostavlja da je do ubojstva došlo nakon što je Belogolova 57-godišnjaku rekla da je njihova veza gotova, što on nije mogao prihvatiti pa ju je zadavio i potom izbo nožem. Prema pisanju Blica, Ana ga je upoznala u Hrvatskoj na ljetovanju, kada je za pet milijuna eura kupila hotel 'Park'.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene