Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljene fotografije

Za ubojstva na Smiljkovskom jezeru osumnjičeno pet osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makedonska policija kazneno je prijavila pet osoba koje sumnjiči za povezanost s peterostrukim ubojstvom 12. travnja pokraj Smiljkovskog jezera nadomak Skopju.

Makedonski MUP je objavio fotografije Afrima Ismailovića (32), Agima Ismailovića (33) i Alila Demirija (27). U policijskoj akciji 'Monstrum' priveden je samo Agim Ismailović, dok su ostala dvojica u bijegu.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za ubojstvo Vanje Horor u Makedoniji Ovo su osumnjičeni za ubojstvo djevojčice Vanje! Ministar: "Otmicu je organizirao Vanjin otac" - Zbog jednog detalja odmah je priveden Vanja Gjorčevska nema je od ponedjeljka Ovo je Vanja (14), nestala je na putu do škole, traže je cijela regija i Interpol: "Zaista mislim da je oteta!"

Tijekom operacije ‘Monstrum’ u kojoj je pretraženo 26 objekata u Skopju i okolici uhićeno je 20 osoba protiv kojih je podneseno posebno izvješće zbog sumnje kako su počinili ‘terorističke čine, pomagali u kaznenom djelu te nezakonito proizveli, posjedovali i trgovali oružjem ili eksplozivnim napravama’, izvijestio je makedonski MUP.

>> Rezultat akcije 'Monstrum': Dvojica uhićena za masakr u Skopju, jedan u bijegu

Petero prvoosumnjičenih za terorizam u dobi su od 27 do 54 godine, a od petorice muškaraca iz Skopja trojicu policija izravno sumnjiči za ubojstva, i to 27-godišnjaka i dvojicu braće od 32 i 33 godine, dok ostalu dvojicu muškaraca sumnjiče za pomaganje u izvršavanju kaznenog djela. (Agencija VLM)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene