Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima toga i u Njemačkoj

Za bolje ocjene djece očeve ucjenjivala seksom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da se seksom ne dolazi do ocjena samo na hrvatskim fakultetim, dokaz je i najnoviji slučaj iz Njemačke. Ravnateljica jedne osnovne škole u gradiću Unna, 52-godišnja Erika F., od očeva učenika tražila je seks a kao protuuslugu su njihova djeca dobivala bolje ocjene.

Sobu za seks uredila je u jednoj od školskih prostorija - crvena sofa, veliki ugodni jastuci i diskretno osvjetljenje. 'Svi su već duže vrijeme znali što se tamo događa. Čak su i učenici bili u prilici čuti uzdahe iz te sobe', kazao je za Bild jedan od svjedoka. Trajalo je to mjesecima, a jednom prilikom ju je na djelu uhvatio jedan od zaposlenika škole. 'Njemu je čak opetovano prijetila da će ga premjestiti u drugu školu ako bilo što kaže', kazala je glasnogovornica policije Ute Hellmann

Pročitajte i ovo Ilustracija nacionalni ispiti Zabrinjavajuće! Naša djeca bolje znaju engleski nego hrvatski, najviše ih je palo ovaj predmet Pritisak na djecu u školama, ilustracija - 5 Pune ordinacije Djeca pod sve većim pritiskom: "Dvije četvorke u sedmom, dvije u osmom, i s tim bodovima morala je prekrižiti više od deset gimnazija"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene