Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 159 milijuna dolara

Washington Post prodaje svoje sjedište u centru Washingtona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
List Washington Post objavio je u srijedu da se sprema prodati svoje sjedište, suvremenu zgradu u središtu Washingtona smještenu neposredno uz Bijelu kuću, agenciji za nekretnine koja ga kupuje za 159 milijuna dolara.

"Ugovor o tome trebao bi biti zaključen krajem ožujka 2014.", precizirao je ovaj dnevni list na svojoj internet stranici.

List, kojega je ove jeseni za 250 milijuna dolara otkupio osnivač Amazona Jeff Bezor, nastavit će koristiti zgradu kao svoje sjedište sve dok ne pronađe odgovarajuće rješenje za preseljenje.

Pročitajte i ovo Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 2 Imao nacističku zastavu Poznato tko je mladić koji se namjerno zabio u ogradu ispred Bijele kuće: Htio ubiti Bidena Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 2 Istraga u tijeku VIDEO Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće: Sudario se dvaput, a pored njega je ležala jeziva zastava

VIDEO Pogledajte dramatičnu snimku potjere i pucnjave u Washingtonu!

Zgrada o kojoj je riječ zdanje je u kojemu su novinari Carl Bernstein i Bob Woodward pisali svoje članke o aferi Wartergate, što je dovelo do pada bivšeg predsjednika Richarda Nixona početkom 70-ih godina prošlog stoljeća. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene