Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Senatu i Zastupničkom domu

Washington pokazao na čijoj je strani: Ukrajinski predsjednik uskoro u američkom Kongresu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanac John Boehner, predsjednik Zastupničkog doma, pozvao je Porošenka da se 18. rujna obrati Senatu i Zastupničkom domu.

Ukrajinski predsjednik Petro Porošenko pozvan je da se obrati američkom Kongresu, što je čast koja se ukazuje ukrajinskom čelniku kako bi se naglasila privrženost Washingtona njegovoj zemlji koja se bori protiv proruskih separatista, potvrdili su u srijedu kongresnici.

Pročitajte i ovo Jaime Maussan o izvanzemaljcima iz Perua u kongresu Meksiku govorio još u rujnu 2023. Nova predstava u Kongresu Zastupnici tri sata u čudu gledali mumificirana stvorenja, samoprozvani stručnjak šokirao: "Ovo je nova vrsta" Prosvjedi u SAD-u "Ne u naše ime" Prosvjednici okupirali jednu zgradu američkog Kongresa, traže prekid vatre u Gazi

Kijev na istoku zemlje uhitio dvojicu ruskih vojnika

Republikanac John Boehner, predsjednik Zastupničkog doma, pozvao je Porošenka da se 18. rujna obrati Senatu i Zastupničkom domu.

'Obraćanje predsjednika Porošenka Kongresu još je jedan pokazatelj naše čvrste privrženosti težnjama njegova naroda. Bit će nam čast i povlastica da ga ugostimo na Capitolu', rekao je Boehner.

Strani šefovi država i vlada tradicionalno se pozivaju na zajednička zasjedanja Kongresa od ranih 1800-ih kako bi naglasili blisko savezništvo sa SAD-om. Posljednji je put u Kongresu nazočio južnokorejski predsjednik Park Geun-hye u svibnju 2013. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene