444751
444751
444751
444751
444751

LAŽNA PRIJETNJA BOMBOM Evakuirana željeznička stanica Union Station

  • , 28.07.2016., 07:15
  • Autor:
  • komentara

Glavna željeznička stanica u Washingtonu, Union Station, evakuirana je u srijedu zbog prijetnje bombom, izjavio je policijski službenik za Reuters.

 
 
 
 
Željeznička postaja, ilustracija (Foto: AFP)
Željeznička postaja, ilustracija (Foto: AFP)

'Dobili smo prijetnju bombom', kazao je policijski časnik koji je želio ostati anoniman. Rekao je i da je pozvao ljude da napuste Union Station, koji se nalazi u središtu Washingtona u blizini Capitola.

Policija u Washingtonu izvijestila je da je, nakon što je glavna željeznička stanica Union Station u srijedu evakuirana zbog prijetnje bombom, sve čisto i dopustila je putnicima ponovni ulazak u vlakove.

"Nismo pronašli ništa. Ne bi te pustiti putnike natrag ako nije bilo sve jasno", rekao je za Reuters policijski službenik koji je želio ostati anoniman.

Zaposlenik američke željezničke tvrke Amtrak incident je opisao kao "lažni alarm" i rekao da će doći do malog kašnjenja vlakova. Sve je trajalo manje oko sat vremena.

Brojni putnici bili su u panici napustili glavnu željezničku stanicu, a policija je priopćila da nakon ranijeg izvješća o prijetnji bombom istražuje moguću sumnjiv paket. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se