Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradonačelnik potpisao

Washington DC legalizirao gay brakove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Washingtona u petak je potpisao zakon o legalizaciji istospolnih brakova u glavnome gradu SAD-a, čije je stupanje na snagu odgođeno za 30 dana.

Gradonačelnik Adrian Fenty potpisao zakon na prigodnoj svečanosti. Gradsko vijeće u utorak je prihvatilo zakon o legalizaciji istospolnih brakova u Washingtonu, odnosno Distriktu Columbija, posebnoj upravnoj jedinici koju čini glavni grad SAD-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GLAD I NEIMAŠTINA Pakao u kojem život djevojčice košta manje od 2000 kuna: "Jednu kćer sam već prodao, da nabavim hranu i lijekove. Spreman sam prodati i drugu" Slika nije dostupna SVAKI TREĆI BRAK SE RASPAO Poražavajući podaci za Hrvatsku: Prošle godine u Hrvatskoj čak 10 posto više umrlih, a beba je sve manje

>> Izabrana prva gay gradonačelnica Houstona

Zadnju riječ o zakonima Distrikta Columbija ima Kongres, pa do stupanja na snagu novoga zakona treba proći 30-dnevno razdoblje za kongresnu reviziju. Pristaše zakona očekuju da ga Kongres neće mijenjati, te da će se prvi homoseksualni parovi u Washingtonu vjenčati u ožujku iduće godine, prenijela je lokalna postaja Washington TV. Protivnici zakona najavili su da će se boriti protiv toga. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene