451173
451173
451173
451173
451173

Vučić se pred UN-om opet potužio zbog Milanovićevih riječi

  • , 23.09.2016., 15:52
  • Autor:
  • komentara

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić ponovno se potužio na poruke koje su nedavno stigle iz Hrvatske.

 
 
 
 
'Šaka jada' - Vučić se žali na Hrvatsku (VIDEO: Vijesti Nove TV u 14)
'Šaka jada' - Vučić se žali na Hrvatsku (VIDEO: Vijesti Nove TV u 14)

U govoru pred Općom skupštinom UN-a, Aleksandar Vučić osvrnuo se na riječi Zorana Milanovića koji je srbijanske vlasti nazvao 'šakom jada'. Vučić je, kao i više puta dosad, naglasio kako neće odgovarati na tako nešto.

'Suočeni smo s nekim od najgorih uvreda koje dolaze od nekih naših susjeda. Ja o njima neću reći nijednu lošu riječ, neću im odgovarati. Rekli su za moj narod i moju zemlju da smo šaka jada. Nitko to neće reći za bilo koju zemlju na svijetu i odlučili smo im ne odgovarati. Toga ćemo se držati i nećemo to učiniti, čak i ako nas ponovno uvrijede', rekao je Aleksandar Vučić.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se