Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabrinuti

Vučić i Pupovac: Kampanja u Hrvatskoj ne smije utjecati na odnose dviju država

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski premijer Aleksandar Vučić i predsjednik Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac nadaju se da predizborna kampanja u Hrvatskoj neće utjecati na ostvarivanje prava Srba niti na odnose Srbije i Hrvatske, ocijenjeno je u ponedjeljak na sastanku Vučića i Pupovca u Beogradu.

Vučić i Pupovac su na sastanku u sjedištu srbijanske vlade razgovarali o srpsko-hrvatskim odnosima i opredijeljenosti srbijanske vlade za suradnju sa svim zemljama u regiji, priopćeno je nakon sastanka.

Pročitajte i ovo Grafiti Nepoznati autor U blizini škole u kojoj je počinjen masakr osvanula čestitka Vučiću: "Srbija je vječna..." Aleksandar Vulin Sramotan ispad pred kamerama VIDEO Vulin brutalno izvrijeđao Hrvatsku: "Misle da su kapo, a svi su ustaše. Pitao sam i Gotovinu je li ustaša"

Posebna pažnja u razgovoru je posvećena položaju Srba u kontekstu predstojećih parlamentarnih izbora u Republici Hrvatskoj. Izražena je nada da predizborna kampanja neće utjecati na ostvarivanje prava Srba u Republici Hrvatskoj, niti na odnose Srbije i Hrvatske, istaknuto je u priopćenju iz Vučićeva ureda.

Evo gdje griješe i Milanović i Karamarko

U razgovorima je istaknut interes da se nastavi s unapređenjem odnosa Srbije i Hrvatske i na bilateralnim osnovama i u okviru zajedničke europske perspektive dviju država, navedeno je u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene