Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Amputirao si šaku nožićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šaka ili život, pomislio je farmer Sampson Parker kad su mu prsti zapeli u vršilici koja se kasnije i zapalila. Bez puno razmišljanja sam je sebi amputirao šaku.

Parker je radio u polju na svojoj farmi u Južnoj Karolini kada je primijetio da je jedan klip kukuruza zapeo u staroj hrđavoj vršilici. Kada ga je pokušao ukloniti, mašina mu je uhvatila rukavicu i povukla šaku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stravična nesreća Trogodišnjaku mašina za rublje otkinula šaku Slika nije dostupna Pune 23 godine nije znao VIDEO: Nemate epilepsiju nego metak u glavi!

"Što sam ja više vukao ruku unazad, ona je propadala dublje", ispričao je Parker.
 
Tada je dohvatio metalnu šipku koju je ugurao u stroj. Idućih sat vremena proveo je na koljenima dozivajući pomoć, no nitko ga nije čuo. Kako je zaglavljena metalna šipka iskrila, vršilica se zapalila, a plamen je zahvatio i travu. 

Kako mu se činilo da bi uskoro mogao izgubiti svijest, Parker je odlučio amputirati vlastitu šaku kako bi si spasio život.

"Čekala me sigurna smrt. Koža mi se topila na ruci poput plastike. Shvatio sam da mi nema pomoći. Zabio sam nožić u ruku i skidao meso s kostiju na prstima. Gotovo da je samo otpalo", ispričao je Parker. 

Potom se popeo u svoj pick-up i odvezao do ceste. Pokušao je zaustaviti nekoliko automobila, no nitko nije stao kako bi mu pomogao. Nakon nekog vremena primijetio ga je vatrogasac koji nije bio na dužnosti. Odvezao ga je u bolnicu i time mu spasio život. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene