Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća nema cijenu

Vremešna vojvotkinja odrekla se bogatstva zbog ljubavi svog života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo zbog ljubavi jedna od najbogatijih žena u Španjolskoj, Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva odrekla se cijelog bogatstva.

Bogatstvo 85-godišnje vojvotkinje od Albe procjenjuje na na oko 5 milijardi dolara, no ne zadugo jer se svega odriče kako bi se udala za čovjeka kojeg voli - 24 godina mlađeg pučanina Alfonsa Dieza. Naime, njeno šestero djece nije baš uvjereno kako Alfonso ima poštene namjera pa je vojvotkinja odlučila unaprijed sav imutak ostaviti djeci i uživati u iskrenoj ljubavi, piše BBC.

Pročitajte i ovo Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

'Alfonso ne želi ništa, osim mene', kazala je djeci i bacila se na pripreme za skoro vjenčanje.  Vojvotkinja je udovica ostala daleke 1972. godine. Nakon šest godina ponovno se udala za jezuitskog svećenika koji je preminuo 2001. godine. Tada je u njen život ušao Alfonso.

Viđali su se godinama i čak se pričalo kako se svadba sprema 2008. godine, no njena djeca su to uspjela spriječiti, ali ne zadugo. Ipak, vojvotkinja od Albe je svoj mir i sreću skupo platila - svakom od šestero djece i osmero unučadi dala je po palaču.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene