Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pakleni prijevoz

Vožnju taksijem platila 84.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena za paklenu taksi vožnju platila 12.000 dolara (oko 84.000 kuna). Putovala je od Williamsburga do Midtown East.

Jaime Hessel je ispričala kako je njezina nevolja počela kada je taksi vozač Ubera, kada mu je rekla kamo ide, samo sjedio oko pet minuta u vozilu. Njegovo je ponašanje postajalo sve sumnjivije kada je počeo voziti. Nekoliko je puta, ispričala je žena, 'zaboravio' skrenuti u pravu pravu ulicu, a potom napravio nekoliko većih prometnih prekršaja, piše Gawker.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca... Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku

Umjesto da zatraži vozača da stane i izađe iz vozila, dopustila je da je odveze do Manhattana gdje se uputila kako bi prisustvovala jednom dobrotvornom događaju. Kontaktirala je Uber kako bi se požalila oko dužine puta te na to koliko je putovanje bilo zastrašujuće.

Kompanija se složila da je njezina 35-minutna vožnja bila 'neefikasna', što je inače njihov standardni odgovor, čak i za mnogo strašnije situacije, te su pristali umanjiti njezin račun od 56,40 dolara za 15 dolara.

Uber kod korisnika izazvao oduševljenje, taxistima 'pao mrak na oči'

Hassel je pristala na ponudu, ali kreditna kartica njezinog Uber računa istekla je između vožnje koju je imala 28. ožujka te datuma kada je trebala dobiti povrat od 15 dolara. Tada je naplata postala posebno čudna i pretvorila se od povrata 15 dolara, do 16.000 dolara njezinog duga prema Uberu.

'Jučer sam primila dva maila. Jedan oko statusa mog kreditnog računa koji kaže da bi kartica trebla raditi. A drugom mailu kažu kako mi pokušavaju naplatiti 16.000 dolara, ali su uspjeli povići samo 4.000 dolara s računa te su naveli da im dugujem još 12.000.

Nisam znala o čemu se radi, jer sam provjerila svoju karticu i na njoj nije bilo naplate. Poslala sam im još nekoliko mailova. Bila sam bijesna. Pa zar mi ne mogu dati objašnjenje?', ispirčala je Jaime.

U seriji frenetičnih mailova koje je dala u uvid novinarima, uvjerila je Uber da je došlo do pogreške, ali se boji da visoki račun ne bi bio izbrisan da njezina kartica nije istekla.

Nije ima dala novi broj kartice, što znači da joj neće vratiti 15 dolara, ali dodaje kako misli da više neće koristi usluge Ubera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene