Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna nesreća

Vozač kamiona iz Hrvatske u sudaru u Italiji usmrtio ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamionom hrvatskih registarskih oznaka upravljao je 32-godišnji T.B.

U sudaru osobnog automobila i kamiona hrvatskih registarskih oznaka u mjestu Caselle di Selvazzano poginula je 85-godišnja Rita Benvegnù.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih

Prema pisanju talijanskih medija, automobilom, u kojem je Rita bila na suvozačevom mjestu, upravljao je njezin tri godine mlađi suprug Giannino Poncini koji je prevezen u bolnicu u Padovi. Sudarili su se samo 400 metara od njihove kuće.

Nesreća se dogodila 4. travnja u popodnevnim satima, na križanju koje kontroliraju semafori. Od zadobivenih ozljeda Rita je preminula na mjestu događaja. Kada su je vatrogasci izvukli iz automobila koji je u naletu kamiona potpuno uništen nije pokazivala znakove života.

Mrtav pijan izazvao nesreću, izmjerili mu 4,17 promila alkohola u krvi

Iz policije su odmah obavijestili kako će im u istrazi pomoći snimke nadzornih kamera postavljenih na križanju.

Vozač kamiona, 32-godišnji T.B. iz Hrvatske putovao je prema Padovi, nakon što je ranije iskrcao drvene daske u Rubanu. Nakon nesreće satima je bio u šoku, a nalazi testiranja na alkohol bili su negativni. Cesta je zbog nesreće bila zatvorena četiri sata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene