Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Briga me, ugrizao me pauk'

KAKAV MANIJAK Autom udario motocikl i umalo ubio dvoje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji prometni prekršaj zabilježen je u SAD-u. Vozač iz Teksasa odlučio je vozilom srušiti motociklistu koji ga je krenuo obilaziti preko dvostruke pune linije.

"Što ste to napravili? Pa udarili ste ih", povikao je drugi motociklist, sišavši s motora i obraćajući se Teksašaninu Williamu Crumu, koji je odgovoran za incident.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

"Briga me", odgovorio mu je Crum, a sve je zabilježila video kamera na kacigi navedenog motocikliste, prenosi AP.

Unesrećeni Eric Sanders i njegova djevojka završili su u bolnici, a zapravo su imali veliku sreću da su uopće preživjeli neobjašnjiv napad na njihov motocikl pri punoj brzini.

MOTOCIKLIST SLETIO S CESTE Udario u parkirane automobile i poginuo

Crum je kasnije novinarima "pojasnio" da se zanio na cesti jer ga je pauk ugrizao za unutarnju stranu bedra. "Možda bi mi trebala otpasti noga da mi povjerujete", rekao je Crum i pokazao gdje ga je pauk ugrizao.

Rekao je i da pretjecanje na tom dijelu ceste nije bilo dozvoljeno te da do nesreće ne bi došlo, da Sanders nije odlučio izvoditi vratolomije.

Sanders je priznao ono što je i vidljivo na snimci, odnosno da je pretjecao dva vozila preko dvostruke pune linije, ali je uvjeren da ga je Crum namjerno udario vozilom.

Spor će se riješiti na sudu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene