Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U posljednji tren!

Vozač iskočio iz kamiona nakon što se most počeo urušavati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo 20 metara mosta u Kini urušilo se u trenutku kada je preko njega prolazio kamion. Vozač je iskočio iz vozila i tako izbjegao sigurnu smrt.

Neobična nesreća dogodila se jučer u istočnoj kineskoj provinciji Zhejiang. U trenutku urušavanja mosta vozač kamiona snašao se i iskočio iz vozila, piše AP. Prevezen je u lokalnu bolnicu, a liječnici kažu da se dobro oporavlja te da nije životno ugrožen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Urušen dio autoceste Velika tragedija VIDEO Čuli su glasnu buku i onda se otvorila rupa: Urušila se autocesta na jugu Kine, 36 ljudi poginulo

Vlasti pretpostavljaju da je do urušavanja mosta došlo zbog preteškog tereta kojeg je kamion prevozio. Naime, most može izdržati 32 tone, a teret kamiona iznosio je 100 tona. Stanovnici koji žive nedaleko mosta kažu kako su čuli dva jaka praska od kojih su se zatresle kuće. 'Pomislio sam da je potres', rekao je jedan stanovnik.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene