Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok za njemačku javnost

Voli ga i želi se udati za njega - iako je silovatelj i pedofil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najnoviji slučaj silovanja i pedofilije šokirao je njemačku javnost. 31-godišnji Bjorn P., otac petero djece, prvo je automobilom udario te potom odlučio i silovati 13-godišnju ozlijeđenu djevojčicu.

Njegova 26-godišnja djevojka Stefanie B., s kojom je već 10 godina u vanbračnoj vezi i s kojom ima petero djece u dobi od jedne do osam godina starosti, u sudnici je izjavila kako ga još uvijek voli. Njezin monstrum od dečka, na 13-godišnju je djevojčicu na biciklu namjerno naletio svojim automobilom te ju odvukao na stražnje sjedalo nakon toga i brutalno ju silovao, piše Bild.

Pročitajte i ovo Ilustracija slučaj iz BiH Pedofil iz Posušja pušten iz zatvora zbog uzornog ponašanja, reagirala ogorčena majka žrtve Ilustracija Nestao kroz prozor Nije dugo bježao od pravde: Osuđeni pedofil koji je pobjegao sa suda pronađen u Zagrebu

Nesretna je djevojčica završila u bolnici sa slomljenom vilicom, potresom mozga te teškim stanjem šoka. Stefanie ga se ipak ne želi odreći, unatoč gnusnom činu. 'Volim ga, iako je učinio lošu stvar. On je otac mojih sinova i znam da je požalio to što je učinio', kazala je u sudnici Bjornova djevojka. Čak se s njim i zaručila dok se on nalazi u pritvoru te se želi i udati za njega, bez obzira na sve. Njihova djeca jedino znaju da im je otac prišao nekoj djevojčici, ništa više.

Bjornu prijeti 15 godina zatvora, ukoliko ga sud proglasi krivim. Silovana djevojčica svjedočila je pred sudom tijekom jučerašnjeg dana, a njezina majka zabrinuta je za stanje svoje kćeri. 'Više ne izlazi sama van iz kuće te spava s nama u krevetu. Život moje obitelji je uništen', kazala je njezina majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene