Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

VIDEO Snimljen trenutak bombaškog napada na autobus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje šest osoba poginulo je u eksploziji autobusa jutros u Volgogradu. Objavljene su i snimke samog trenutka detonacije.

U južnom dijelu ruskog grada Volgograda odjeknula je snažna eksplozija. Došlo je do detonacije u autobusu pri čemu je najmanje šest osoba poginulo, a više od 30 ih je ozlijeđeno, piše BBC.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Očevid nakon eksplozije u Istanbulu UŽAS U TURSKOJ VIDEO Objavljena snimka uhićenja žene osumnjičene za podmetanje bombe, ministar zaprijetio osvetom

Iako je policija isprva tvrdila kako je preliminarna istraga pokazala da se radi o tehničkom kvaru i curenju plina u vozilu, prema posljednjim informacijama, radi se o napadu bombašice samoubojice. Nedaleko mjesta eksplozije pronađeni su osobni dokumenti supuge jednog islamističkog militanta.

>> VIDEO Žestoke detonacije protresle TV studio u programu uživo

Gradovi u tom dijelu Rusije sve su češće su na meti napada islamističkih skupina iz regije sjevernog Kavkaza i tamošnjih separatističkih republika Čečenije i Dagestana.

Vlasti u Moskvi strahuju da bi današnji napad mogao biti svojevrsna najava novih akcija, što im zadaje glavobolju zbog skorašnje Olimpijade u Sočiju.

U međuvremenu je objavljena i snimka samog trenutka napada. Zabilježila ju je kamera postavljena u jednom osobnom automobilu, koji se kretao nekoliko desetaka metara iza autobusa. Na snimci se eksplozija ne čuje preglasno, ali vatrena kugla je itekako vidljiva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene