Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Strava u zabavnom parku

Vojni invalid izletio s 'vlaka smrti' sa 70 metara visine i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki vojni veteran, koji je obje noge izgubio u Iraku, poginuo je u bizarnoj i tragičnoj nesreći, vozeći se roller coasterom u zabavnom parku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zimske (ne)prilike Eto ga do srpnja: 'Šefe, danas kasnim. Zaledila malo brava na autu i sve oko nje' Slika nije dostupna Posjetitelji zgroženi VOŽNJA IZ PAKLA Vlak smrti pun posjetitelja svom silinom udario u drugi: 'Krv je bila posvuda'

Veteran James Hackemer poginuo je nakon što je u vožnji izbačen iz sjedala roller coastera i s visine od gotovo 70 metara. Nesreća se dogodila u zabavnom parku Darien Lake Theme Park Resort, koji je udaljen 50 kilometara od grada Buffaloa. Vodstvo zabavnog parka potvrdilo je tragičan incident, a pokrenuta je i službena istraga, kako bi se utvrdio uzrok ispadanja nesretnog 29-godišnjeg vojnog invalida iz sjedala.

'Naše misli i molitve su uz prijatelje i obitelj poginulog posjetitelja', rekla je za AP glasnogovornica parka Cassandra Okon.

Spomenuti park hvali se inače time da je njihov roller coaster 'Ride of Steel' jedan od najvećih istočno od rijeke Mississippi te da se penje na visinu od gotovo 70 metara i postiže brzinu od 112 kilometara na sat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene