Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnje haškog optuženika

Vojislav Šešelj: U Srbiju dolazim da se osvetim!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojislavu Šešelju, čini se, liječenje nije prva stvar na pameti.

'Ako i dođem u Srbiju neću se baviti svojim liječenjem nego ću sve snage usmjeriti na osvetu', porušio je jučer iz Haaga srpskim diplomatima Vojislav Šešelj, javlja Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić "I kod nas neki zločince drže svecima" Analitičar o Vučićevoj pobjedi: "Morat će progutati jako gorku pilulu za Srbe, a jedan mu se čovjek degutantno ulizuje" Izbori u Srbiji - 2 Izbori u Srbiji VIDEO Na pitanje o Šešelju, Vučić reporterki Dnevnika Nove TV odgovorio: "Samo mi vi nemojte držati predavanje o ratnim zločincima"

Uz ovu prijetnju Šešelj je navodno poručio i kako neće prihvaćati ničije garancije niti uvjete. Jedino što zanima jest da ga Tribunal pusti.

Sudsko vijeće Haškog suda (ICTY) jučer je odlučilo vođu srpskih radikala, čije se zdravstveno stanje pogoršalo, privremeno pustiti na slobodu kako bi mogao dobiti zdravstvenu skrb u primjerenijem okruženju.

Vojislavu Šešelju odobreno privremeno puštanje na slobodu

Srbijanski mediji prenijeli su da Šešelj boluje od raka debelog crijeva koji je metastazirao u jetra.

Sudsko vijeće 'smatra da hitni humanitarni razlozi govore u prilog privremenog puštanja na slobodu okrivljenog (...) da su ispunjeni uvjeti da okrivljeni bude privremeno pušten na slobodu u Republiku Srbiju', stoji u priopćenju za medije koje potpisuje predsjednik tročlanog sudskog vijeća Jean-Claude Antonetti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene