Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo 'iz časti'

Vlastitu suprugu živu zapalio jer je izašla iz kuće bez dopuštenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otišla je sestri bez da je za to prvo dobila suprugovo dopuštenje. Taj potez platila je životom.

25-godišnja Shabana Bibi iz Pakistana preminula je zbog teških opeklina koje su zahvatile 80 posto njenog tijela, a koje je zadobila u brutalnom napadu vlastitog supruga i svekra. Oni su je, 'u ime časti', zapalili živu jer je izašla iz kuće bez da je tražila suprugovo dopuštenje.

Pročitajte i ovo Screenshot Zastrašujuće Stotine bijesnih muškaraca napale ženu zbog natpisa na haljini: "Samo je jedna kazna – odrubljivanje glave" Prosvjed u Pakistanu I to se događa Pobijedio na izborima pa objavio: "Neću prihvatiti pobjedu, namjestili su mi je"

Shabanin brat objasnio je kako je njen suprug pobjesnio kad je shvatio da je djevojka posjetila sestru bez da ga je o tome prethodno obavijestila. Pozvao je svog oca koji ju je prvo pretukao, a zatim polio benzinom i zapalio.

Pismo 13-godišnje djevojčice potreslo je svijet

Njen brat je također rekao kako je Shabana sve tri godine braka bila žrtvom obiteljskog nasilja čiji je uzrok ležao u nemogućnosti para da imaju djecu.

Shabanin suprug i svekar privedeni su, no njenog brata brine činjenica da mu policija ne želi dati kopiju svog izvješća o ovom brutalnom napadu te se boji kako dvojac neće biti kažnjen.

'Ne istjera li se pravda sam ću se zapaliti pred policijskom postajom', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene