Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužen za trgovinu drogom

Vlasnik coffee shopa mora vratiti 28 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Globa od 28 milijuna eura i 18 mjeseci zatvora su kazne koje je tražio nizozemski sud Middelburga za vlasnika najvećeg coffee shopa Nizozemske, optuženog za trgovinu drogom.

Tužitelj je tražio da Willemsen vrati 28 milijuna eura zarađenih u sklopu svojih aktivnosti, rekla je Elke Kool glasnogovornica tužiteljstva preciziravši da je tužitelj Rob Rammeloo za njega također tražio kaznu od 18 mjeseci strogog zatvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija nesreća u Nizozemskoj VIDEO U urušavanju mosta u izgradnji poginule dvije osobe: "Hitne službe izvlače zatrpane žrtve" Geert Wilders Protivi se pomoći Nizozemski Donald Trump poručio: "Mi smo europske budale jer smo primili najviše ukrajinskih izbjeglica"

Meddyju Willlemsenu (58) i još 15 optuženika, bivših djelatnika coffee shopa Checkpoint u Terneuzenu na belgijskoj granici, sudi se od 3. studenoga 2009. za trgovinu drogom i pripadnost zločinačkoj organizaciji.

Uživanje i posjedovanje manje od 5 grama indijske konoplje nije kažnjivo u Nizozemskoj od 1976., dok su uzgoj i prodaja na veliko zabranjeni. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene