Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putin i Kim Jong Un

Što to 'kuhaju'?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jesu li Moskva i Pjongjang na putu jačanja odnosa? Ruski predsjednik pozvao je upravo na to.

Ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je u srijedu na jačanje veza sa Sjevernom Korejom kako bi se unaprijedila regionalna sigurnost, i to dan poslije sastanka s osobnim izaslanikom sjevernokorejskoga čelnika Kima Jonga-una.

Pročitajte i ovo Dimitrij Peskov Optužili Kijev Glasnogovornik Kremlja o primirju: "Naše stajalište je dosljedno" Kim Jong Un jačaju naoružanje Kim Jong Un nadgledao ispaljivanje iz višecjevnih raketnih bacača

Visoki sjevernokorejski dužnosnici rijetko posjećuju Moskvu, ali sad se ta izolirana država bori protiv rezolucije Ujedinjenih naroda koja je Pyongyang prijavila Međunarodnome kaznenom sudu (ICC) zbog navodnih zločina protiv čovječnosti.

Putin citirao mafijaša i šokirao izjavom!

Rusija je jedna od pet država koje sudjeluju u razgovorima sa Sjevernom Korejom, a u vezi s njezinim nuklearnim programom. Uz Rusiju to su još Južna Koreja, Kina, Sjedinjene Države i Japan.

Kremlj nije objavio pojedinosti Putinova sastanka s Choeom Ryongom Haeom, Kimovim bliskim suradnikom i visokim dužnosnikom vladajuće radničke partije koji je bio u sedmodnevnom posjetu Rusiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene