Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporna torba

PUTIN PROVOCIRAO američkog državnog tajnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin bio je dobro raspoložen pri dočeku američkog državnog tajnika Johna Kerryja, a posebno mu je za oko zapeo jedan detalj.

Na sastanku u Moskvi, Vladimir Putin pokazivao je, naime, velik interes za aktovku američkog državnog tajnika koju je sam nosio iz aviona.

'Kada sam te vidio kako silaziš iz aviona i nosiš svoje stvari, bio sam malo uznemiren', rekao je Putin u Kremlju Kerryju koji je u posjetu Rusiji.

'S jedne strane, to odgovara ponašanju jednog demokrata, ali s druge, pomislio sam da mora da stvari baš i nisu bajne u Americi kada državni tajnik nema nikog da nosi njegovu aktovku', rekao je Putin uz smiješak. No tu nije stalo njegovo zezanje američkog dužnosnika.

'Onda mi je palo na pamet: mora da je u aktovci nešto što ne želiš nikome povjeriti, nešto vrijedno. Vjerojatno novac, kako bismo se lakše dogovorili oko važnih pitanja', kazao je Putin aludirajući na to da mu je Kerry donio mito.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

Dvojica čelnika razgovarala su o brojnim pitanjima, među ostalim situaciji u Ukrajini Siriji.

'Kad ostanemo nasamo, pokazat ću ti što je u torbi', odgovorio mu je Kerry te dodao: 'Mislim da ćeš se ugodno iznenaditi', prenosi RT.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene