Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na početku koncerta

Snimka trenutka pada pozornice: Pet mrtvih i najmanje 40 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet je osoba poginulo i najmanje je 40 ozlijeđeno kada se u subotu po jakom vjetru urušila pozornica u Indiani.

Svjedoci kažu da je bilo vjetrovito i da je kiša počela padati. Glazbeni kritičar Indianapolis Stara David Lindquist kazao je u poruci na Twitteru da se čitava pozornica urušila, a gledatelji su pokušavali zadržati urušavanje pozornice kako bi se oni uhvaćeni ispod mogli izvući.

Pročitajte i ovo Screenshot Neobično ponašanje VIDEO "Zamijenio sam strane": Biden lutao po pozornici, ni kralju nije bilo jasno što se događa Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu"

Nesreća se dogodila tijekom nastupa grupe Sugarland, koja se također oglasila na Twitteru. 'Mi smo svi dobro. Molimo se za naše fanove i ljude u Indianapolisu. Nadamo se da ćete nam se pruidružiti. trebaju vašu snagu', poručili su iz Sugerlanda.

Lokalni mediji navode kako je vjetar puhao 96 kilometara na sat. Agencije javljaju i da su se ispod pozornice nalazile garderobe. (Hina/ A.E.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene