Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snježne nevolje

Više od 700 teretnjaka zarobljeno u snijegu u Mađarskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 700 teretnih kamiona,većinom stranih,blokirano je u pokrajini Zala na jugozapadu Mađarske, zbog ograničenja u prometu nastalih uslijed ekstremnih vremenskih uvjeta,izjavio je glasnogovornik mjesnih vlasti za mađarsku novinsku agenciju MTI.

Služba za izvanredna stanja i dobrotvorne udruge pripremili su hranu i tople napitke za vozače iz Slovačke, Poljske, Litve, Češke i Rumunjske, koji čekaju na nastavak putovanja, prenosi HINA.
Oko 600 teretnjaka čeka na odmorištima u regiji Lenti-Ridics, a još ih je 100 zarobljeno u blizini Letenyea, uz cestu M7.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg

>>Oprezno na cestama: Za sav promet zatvorena A1 od Sv. Roka do Maslenice

Snijeg je prouzročio nevolje i u županiji Somogy na jugozapadu Mađarske, a policija je noćas spasila 52 osobe iz vozila, koja su ostala zametena u snijegu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene