Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava i užas

Više divljaci, manje učenici: Prijetio je profesorici da će je pogoditi - stolom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadna žena do posljednjeg trenutka nije bila sigurna hoće li dočekati kraj sata čitave glave.

Zahvaljujući snimci koja je u ponedjeljak objavljena na servisu Liveleak, svjetska je javnost ponovo ostala zaprepaštena time što je sve moguće doživjeti u školama, što si sve pojedini učenici dopuštaju, odnosno s čime su profesori nerijetko suočeni.

Pročitajte i ovo Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti''

Tko se tog šokantnoga zapisa dokopao i kako još nije jasno, no američki su mediji u međuvremenu uspjeli doznati da je snimljen 2011. godine u jednoj od čikaških srednjih škola.

Ukratko prepričano, petominutni video je otkrio što je sve morala otrpjeti jedna zamjenska profesorica, koja do posljednjeg trenutka nije bila sigurna hoće li napustiti sat čitave glave.

Milan Bandić: neupisani srednjoškolci ići će u privatne škole, Grad će platiti školarinu

Naime, jadnoj je ženi nepoznati mladi nasilnik između ostalog prijetio da će je pogoditi stolom ukoliko ga još jedanput zatraži da se predstavi, a svoj su doprinos skandalu dale i njegove razredne kolege koje su je gađale i na kraju joj pobacale stvari sa stola.

Kakvim su se učenici jezikom pritom služili je bolje ne prevoditi, a i ako ćemo iskreno, izrečene vulgarnosti su tu bile daleko najmanji problem.

"Moram reći da to što ste vidjeli na snimci nije odraz sadašnje klime u našoj školi. To je zabilježeno prije dolaska novog ravnatelja", kratko je izjavio u utorak za ABC djelatnik te škole (Chicago Vocational Career Academy) Michael Passman, koji nije otkrio je li tadašnja uprava saznala za taj užas i jesu li dotični učenici bili kažnjeni.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene