Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Rupa se produbljuje

VIDEO Pogledajte trenutak u kojem zemlja 'guta' vilu na Floridi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vila na Floridi počela je propadati u zemlju. Djelomično se urušila kada je ispod nje nastala rupa u zemlji, u ponedjeljak rano ujutro po lokalnom vremenu.

Oko 30 posto vile urušilo se oko 3 sata ujutro na području Summer Bay Resorta na Floridi. Vila je ubrzo evakuirana, rekao je šef spasioca Tony Cuellar, javlja Fox News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna već poharao kubu VIDEO/FOTO Stotine tisuća ljudi bez struje, stanovnici napuštaju svoje domove: Približava se uragan s razornim vjetrovima Slika nije dostupna Ponor pred kućom VIDEO Stanovništvo evakuirano: Pred kućom im se otvorila rupetina

>> VIDEO Bager PROPAO u zemlju!

Rupa u zemlji stvorila se ispod središta vile i promjera je 18 metara, a duboka 4,5. Strahuje se da bi se vila mogla urušiti u cijelosti jer se rupa produbljuje.

U vili su 24 stana i u njima je u trenutku kada je počelo urušavanje živjelo 20 osoba. Radi predostrožnosti evakuirana je i susjedna vila. 

Kratko nakon pomoći stanovnici su osjetili podrhtavanje te su nazvali hitnu službu 911, a već do 3 ujutro urušilo se 30 posto kuće.

Naknadno se pojavila amaterska snimka na kojoj se vidi kako rupa u noćnim satima guta dio kuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene