Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač 'mentalno poremećen'

Vilama izboden stražar pred veleposlanstvom SAD-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednog od stražara stacioniranih ispred američkog veleposlanstva u Tel Avivu izbo je rastrojeni muškarac, koji navodno pati od duševnih poremećaja.

Muškarac koji, kako izgleda, pati od duševnih poremećaja izbo je u utorak stražara pred veleposlanstvom Sjedinjenih Država u Tel Avivu, rekla je izraelska policija.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

"Automobil marke Mazda stao je pored veleposlanstva SAD-a i iz njega je izašao muškarac s crvenom torbom i vilama", rekao je agenciji Reuters jedan od svjedoka incidenta.

>> VIDEO Kad vam u javljanju uživo iza leđa odjekuju eksplozije

"Počeo je trčati prema stražarima. Oni su ga vidjeli, izvadili pištolje i rekli mu da legne na tlo. On je nastavio trčati, oni su zapucali u zrak i ponovno mu zapovijedili da legne. On je išao dalje. Skočili su na njega i uzeli mu torbu", ispričao je svjedok.

Policija je rekla da je jedan od stražara lakše ranjen i da je napadač priveden. "Čini se da je mentalno neuravnotežen", rekao je novinarima ravnatelj polcije u Tel Avivu Yoram Ohayon.

Izraelski radio je izvijestio da je napadač 41-godišnji Izraelac s kriminalnim dosjeom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene