Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok usred noći

Vidjeli 'vraga' pa skočili, poginula beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednoj francuskoj obitelji 'ukazao' se vrag zbog čega su svi iskočili kroz prozor.

11 članova obitelji iskočilo je kroz prozor svog stana u predgrađu Pariza pri čemu je poginula 4-mjesečna djevojčica. Tragedija se dogodila jer su mislili da ih napada vrag, prenosi zeenews.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DETALJI NESREĆE "Ne mogu opisati taj užas": Kako je došlo do stravičnog pada djevojčice s trećeg kata, koji je samo čudom preživjela Slika nije dostupna Italija tuguje Objavljena imena žrtava pada žičare, najmlađa ima dvije godine. Njegova teta: "Ljudi su mi pisali da im je žao. Nisam razumjela zašto to pišu"

Sve se dogodilo tijekom noći kada je žena nabasala na svog muža, Afrikanca, koji je u tom trenutku bio gol. Razodjeveni suprug u tom joj se trenutku pričinio kao vrag te je počela glasno plakati čime je probudila ostatak obitelji.

Bijeg od 'vraga' kroz prozor

Njezin suprug se probudio usred noći jer je išao nahraniti njihovu 4-mjesečnu kćer. Strah i užas se vrlo brzo proširio i na ostatak obitelji, a suprug je zaradio ubodnu ranu nožem te je izbačen kroz vrata.

Njegov pokušaj ulaska u stan toliko je prestrašio cijelu obitelj da su se od straha odlučili na suludo rješenje- iskakanje korz prozor. Svi su odvedeni u bolnicu, međutim, liječnici nisu uspjeli spasiti život 4-mjesečne djevojčice.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene