Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi pri slijetanju

Zrakoplov sletio, pa mu se zapalila guma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri su osobe lakše ozlijeđene pri dramatičnom slijetanju zrakoplova kompanije Delta Airlines na aerodrom Hartsfield-Jackson u Atlanti.

Nakon što je MD-88 sletio, došlo je do požara jedne od guma zrakoplova, a putnici su odmah evakuirani, javlja AP. Vatrogasci su vatru svladali u roku od nekoliko minuta.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga"

Zrakoplov koji je prevozio 43 putnika iz Pittsburgha na pregledu je kako bi se ustanovilo zbog čega je došlo do kvara. Prema pisanju američkih medija, moguće je da je do požara došlo zbog blokade kočionog sustava.

Na snimci se vidi i kako je, dok je sukljao dim od zapaljene gume ispod trupa, zrakoplovu otpao zadnji dio trupa, smješten ispod repa. Odlomljeni komad nekontolirano se njihao dok su vatrogasci hitali na intervenciju. U specifikacijama ovog modela zrakoplova stoji da je jedan od izlaza za nuždu u repu zrakoplova, no na snimci se ne vidi na koji bi način putnici kroz njega mogli izaći van.

Pogledajte snimku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene