Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Američki heroj

VIDEO 'Znao sam da nešto nije u redu kad bjelkinja trči u zagrljaj crncu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Charles Ramsey preko noći je postao pravi američki heroj. To je čovjek koji je pronašao otete djevojke u Clevelandu, no nije ga samo ta činjenica učinila herojem, već intervju nakon toga.

'Znao sam da nešto nije u redu kad mala, lijepa bjelkinja trči u zagrljaj crncu. Tu nešto ne valja', izjavio je između ostalog Ramsey i postao trenutni hit na YouTubeu i svim američkim i svjetskim medijima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priča potresla svijet 'Svaka tetovaža ruže je za svako dijete koje sam pobacila u zatočeništvu' Slika nije dostupna Zatočena 11 godina Potresna ispovijest: Visjela sam naglavačke, vezivao me produžnim kablom

>> Policija je nekoliko puta dolazila pred otmičarevu kuću, ali nikad nisu ulazili

Čitav intervju s njim možete pogledati u priloženom videu.

Podsjetimo, tri su djevojke pronađene nakon što je jedna od njih, Amanda Berry (27), uspjela pobjeći i nazvari policiju sa susjedovog telefona. Nakon toga pronađene su u 32-godišnja Michelle Knight i 23-godišnja Gina DeJesus, ali i 6-godišnje dijete, za koje se vjeruje da je Amandino. Policija to još nije potvrdila, a ni o ocu djeteta za sada ne izlaze s informacijama.

Uhićena su tri brata Castro u dobi od 50 do 54 godine u vezi s njihovim otmicama i zatočenjem. Rođaci braće Castro kažu kako su šokirani svime kao i bilo tko drugi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene