Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilne djevojke

Snimile ih NADZORNE KAMERE kako muče životinje na plaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija San Diega podigla je razinu osiguranje na javnoj plaži u Kaliforniji, čim je u javnosti objavljen video s napadom na trudne tuljanice. Ironično je kako su dvije mlade žene 'uhvaćene' noćnom webkamerom, koja je namijenjena upravo praćenju tuljana, koji tamo dolaze svake godine.

Na snimci se vide dvije mlade žene kako napadaju trudne tuljanice i maltretiraju ih baterijskim svjetiljkama.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

'Sjede na njima, vuku ih, udaraju, zasljepljuju ih baterijskim svjetiljkama i tako sve dok i zadnju tuljanicu nisu otjerale s plaže', ispričao je Larry Wan lokalnim TV postajama. Wan je suosnivač kompanije, koja sponzorira 40.000 dolara vrijednu webkameru na toj kalifornijskoj plaži.

Policija pojačala nadzor

Od incidenta, koji se dogodio 12. veljače, policija San Diega pojačala je ophodnje plažom, kako bi se osigurala sigurna udaljenost između posjetitelja i tuljana, što je propisano i zakonima.

>> Ubijaju iz dosade, ali zato što su žrtve slabije

Tuljani turistička atrakcija

200-tinjak tuljana naseli kalifornijske plaže svakog siječnja i veljače, kako bi na svijet donjele male tuljane, a to je godišnje okupljanje postalo prava turistička atrakcija. Gradonačelnik San Diega Bob Filner otkriva kako je webkamera postavljena na spasilačkom tornju s mogućnošću noćnog snimanja, a sve 'kako bi fanovi tih divljih životinja diljem svijeta mogli uživati u jedinstvenom prizoru masovnog poroda tuljana'.

Sporna kamera

Međutim, upravo je ta specijalna kamera postala predmetom rasprava, obzirom da je riječ o javnoj plaži, koja po nekima ne bi trebala biti otkrivena oku kamere. No, donator Wan kaže da webkamera samo emitira snimku uživo, bez snimanja materijala, a snimku dvije žene, koje zlostavljaju trudne tuljanice je zapravo snimio korisnik internet stranice. 

San Diego, California News Station - KFMB Channel 8 - cbs8.com 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene